Team Trygg Coaching 2024 är uttaget, läs gärna mer om teamryttarna nedan! :)

Jonna Erixon

"Hej, jag heter Jonna och min häst heter Isak. Några känner kanske igen oss sen tidigare då vi varit guldryttare under 2023. Vi är nu under en igångsättning och uppbyggnad efter en lång skada, och hoppas att vi i framtiden både kan tävla hoppning och dressyr igen. 


Hade kunnat skriva hur många resultat som helst som jag fått uppleva av att fokusera på mitt inre, men jag har valt att berätta om ett. Innan jag köpte Isak så var jag hopprädd och hade en dröm om att någongång starta en hopptävling. Efter 1,5 år med mycket fokus på mitt inre så startade jag och Isak 110cm, något som jag inte ens hade kunnat drömma om innan jag började fokusera på mitt inre. Mitt mål för 2024 är att komma tillbaka till tävlingsbanan igen."

My Ågren

"Hej, jag heter My och ska vara med i Emma Tryggs nu uppstartade Team Trygg Coaching 2024. Jag är 13 bast och har en d-ponny. Han är 11 år och newforest. Under några år har han varit till och från skadad så jag har ridit många andras hästar och fått mycket erfarenhet av det. 


Min inre utveckling har förändrats lite under tiden jag har fokuserat lite extra på det genom att jag kan se mer möjligheter än problem. 
Som mål för 2024 så vill jag utvecklas mer genom att förstå hur jag ska tänka när det kommer till jobbigare saker och hur ännu fler problem kan bli möjligheter"

Louise Strand

"Hej! Jag heter Lollo och var guldryttare hösten 2023. Jag är glad att få fortsätta ett helt år till hos Emma Trygg. Jag har börjat få så fin känsla även på tävling. Det är stort för mig och Arwen. Jag är glad att få mera hjälp även på tävling då min häst är så spänd. Arwen är ett sto på 15 år som jag tävlar i dressyr och hoppning. Just hoppning vill jag tävla mer."

Team Trygg Coaching-konceptet med extra allt 

Team Trygg Coaching- medlemskapet för tidigare och pågående coachklienter som vill känna gemenskap bland likasinnade och ta sin utveckling till nästa nivå! Vi går på djupet i din mentala utveckling, utmanar varandra för att växa och maxar möjligheterna för mentala vinster. Under året träffas vi både enskilt och i grupp, peppar varandra och tar er till högre höjder oavsett mål. Välkommen in i värmen!


Detta ingår i ett års medlemskap i Team Trygg Coaching:

⭐ Kickoff i januari och augusti för att träffas tillsammans, sätta mål och diskutera hur ni kan göra för att ta er framåt till målen genom mental träning och coaching.

⭐ Fem stycken coachingsessioner som kan användas närsomhelst under året- digitalt, fysiskt eller på plats när du rider. Du väljer själv om du vill ha coaching eller hypnoscoaching.

⭐ Stöttning genom sms och gemensam messengergrupp för alla i teamet

⭐ Reflektionshäfte specialskapat för alla i teamet

⭐ Möjlighet till coach på tävling

⭐ Skräddarsydd ljudfil anpassad efter dina målsättningar

⭐ Tävlingsset med schabrak och huva samt jacka


❤️ Investering: 10 000 kr inklusive moms

Bli en del av Team Trygg Coaching 2025!

Skicka in din ansökan genom formuläret nedan