Mitt mål är att du når ditt mål

Med bred kompetens, erfarenhet och certifieringar inom coaching, mental träning, NLP och hypnoscoaching skräddarsyr jag sessioner såväl fysiskt som digitalt. Hos Trygg Coaching utgår allt ifrån att det ska kännas bra och kul att utvecklas. Min målbild är att du ska lämna en coachingsession med positiv energi, en plan för hur du ska gå tillväga och en stark tro på att du kan.

Oavsett om du elitsatsar inom din idrott, tränar på hobbynivå eller är en tonåring som är nyfiken på att stärka dig själv är du varmt välkommen hit! Här nedan kan du läsa mer om de olika möjligheter som finns. Åldersgräns 12 år och klienter mellan 12-18 år behöver målsmäns godkännanden. Välkommen att maila emma@tryggcoaching.se eller smsa 0733-930475 för bokning av session. 

Hypnoscoaching

60 minuter, 1800 kronor

Hypnoscoachingen utgår från utvecklingshypnos och är en kombination av mental träning, coaching och NLP i ett avslappnat tillstånd- jag brukar beskriva det som en kombination av det bästa jag kan. En av många fördelar med hypnoscoaching är att det kan göra att svaren kommer direkt från det omedvetna vilket kan upplevas som en effektivare form av coaching. Rekommenderas för alla men lite extra för dig som upplever att du håller dig själv tillbaka genom ett kritiskt tänkande. 

Coaching

60 minuter, 1400 kronor

Under en coachingsession kommer du att få sätta upp ett mål som du vill uppnå och efter detta ställer jag frågor och kombinerar med övningar- allt med största fokus på att du ska finna svaren som du behöver inom dig och ta dig dit du vill.

Utbildningar

-Diplomerad mental tränare (2018)

-Licensierad mental tränare (2018)

-Certifierad internationell coach (2019)

-Certifierad mental coach (2019)

-Certifierad trauma tapper (2019)

-Certifierad mBit-coach (2019)

-Certifierad NLP-practitioner (2019)

-Certifierad NLP master practitioner (2022)

-Certifierad internationell teamcoach (2022)

-Certifierad hypnoscoach (2022)

-Intyg för genomförande av kursen Coacha ditt omedvetna (2023)

Priser & utmärkelser

-Tredjeplats i tävlingen Årets UF-företag i Östergötland 2017

-Årets UF-alumn i Östergötland 2018

-Finalist i tävlingen Årets talartalang 2018

-Med på 2019 års lista över Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år i tidningen Företagaren

Certifierad ICC Coach

Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Unestål Education (tidigare Skandinaviska ledarhögskolan) som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.