Mitt mål är att du når ditt mål

Med bred kompetens, erfarenhet och certifieringar inom coaching, mental träning, NLP och hypnoscoaching skräddarsyr jag sessioner såväl fysiskt som digitalt. Hos Trygg Coaching utgår allt ifrån att det ska kännas bra och kul att utvecklas. Min målbild är att du ska lämna en coachingsession med positiv energi, en plan för hur du ska gå tillväga och en stark tro på att du kan.

Oavsett om du elitsatsar inom din idrott, tränar på hobbynivå eller är en tonåring som är nyfiken på att stärka dig själv är du varmt välkommen hit! Maila emma@tryggcoaching.se för bokning. Klienter mellan 12-18 år behöver målsmäns godkännanden.

Hypnoscoaching

90 minuter, 1400 kronor

Hypnoscoachingen utgår från utvecklingshypnos och är en kombination av mental träning, coaching och NLP i ett avslappnat tillstånd. Jag brukar beskriva hypnoscoachingen som en kombination av det bästa jag kan. 

Coaching

60 minuter, 1000 kronor

Under en coachingsession kommer du att få sätta upp ett mål som du vill uppnå och efter detta ställer jag frågor och kombinerar med övningar- allt med största fokus på att du ska finna svaren som du behöver inom dig och ta dig dit du vill.

Utbildningar

-Diplomerad mental tränare (2018)

-Licensierad mental tränare (2018)

-Certifierad internationell coach (2019)

-Certifierad mental coach (2019)

-Certifierad trauma tapper (2019)

-Certifierad mBit-coach (2019)

-Certifierad NLP-practitioner (2019)

-Certifierad NLP master practitioner (2022)

-Certifierad internationell teamcoach (2022)

-Certifierad hypnoscoach (2022)

-Intyg för genomförande av kursen Coacha ditt omedvetna (2023)

Priser & utmärkelser

-Tredjeplats i tävlingen Årets UF-företag i Östergötland 2017

-Årets UF-alumn i Östergötland 2018

-Finalist i tävlingen Årets talartalang 2018

-Med på 2019 års lista över Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år i tidningen Företagaren

Certifierad ICC Coach

Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Unestål Education (tidigare Skandinaviska ledarhögskolan) som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.