Beställ SATSA- DU KAN!

Vad skulle du tänka om jag sa att du kan uppnå precis vad du vill bara du bestämmer dig för att du kan? Att ingen dröm är för stor för att uppfylla och att du genom rätt tänkande kan förändra hela ditt liv?

För att kunna drömma stort gäller det att våga tänka stort. Jag berättar i denna bok om min resa från osäkerhet, rädsla och ångest till lugn, styrka och glädje. Om kvällen som förändrade allt, prestationens värld och hur du kan uppfylla dina drömmar genom att tänka rätt. Din fysiska styrka går att träna upp, likaså din mentala.

Bokens syfte är att inspirera och guida dig till ett bättre och mer välmående liv. Du får ta del av mina bästa tips och strategier jag använder i min vardag för att prestera bättre och nå ännu högre. Kan jag, kan du. Jag vet att du kan uppnå precis vad du vill bara du bestämmer dig. SATSA- DU KAN!


250 kr inklusive frakt

"Väldigt inspirerande och lärorik bok med unika tips och lärdomar. Emma du kommer gå långt!" 

-Liza Eriksson, balishop.se