Ett samtal med

Avsnitt 1

I det första avsnittet träffar Emma coachkollegan och vännen Marie Louthander. Häng med på ett samtal om hypnoscoaching, egna erfarenheter kring mental träning, coaching och det hypnotiska tillståndet blandat med intuition och att vara medial.

Avsnitt 2

Välkommen till ett samtal med Emma & Agneta Lundin Parskog- två människor med passion för coaching och mental träning. Hur var deras liv innan de kom i kontakt med mental träning, hur kan du träna mentalt och vad finns det för tips för att hantera nervositet?

Avsnitt 3

I poddens tredje avsnitt får ni lyssna på coaching! Felicia har aldrig blivit coachad tidigare och får i detta avsnitt bli coachad av Emma. Häng med på ett spännande avsnitt där ni får vara med i början och slutet av hur en session kan gå till.

Avsnitt 4

Välkomna till avsnitt 4! My är en tidigare klient hos Trygg Coaching och i detta avsnitt får ni lära känna henne, höra om hennes erfarenhet av coaching och hypnoscoaching samt vad det har bidragit till i hennes liv att investera i sitt inre.

Avsnitt 5

Idag får ni lyssna på ett samtal med Emma och Jonna. "Det känns som att hela mitt liv ändrades", så beskriver Jonna den utveckling som skedde redan efter några coachingsessioner. Ett inspirerande avsnitt om Jonnas inre resa!

Avsnitt 6

Dags för avsnitt 6- ett samtal med Emma & coachklienten Hannah. Hon tävlar och tränar i hoppning och berättar i detta avsnitt om de insikter hon har fått efter coachingsessionerna, hennes bästa tips för nervositet och den utveckling hon har gjort inifrån och ut. Hur kan man göra för att tävla lika ofta som att träna utan att ens sitta på en häst? Välkomna till ett dunderavsnitt med massor av tips!

Avsnitt 7

Avsnitt 7 är här och idag blir det ett samtal med Emma & Susanne! Ett avsnitt med egna berättelser kring deras erfarenheter av stress, utmattning, självkänsla och prestationsångest. Hur kan du stärka din självkänsla genom din inre dialog? Hur kan du bryta ner din prestationsångest? Har du renoverat ditt inre på senaste? Ett samtal med massvis av egna exempel och säkerligen mycket igenkänning för dig som lyssnar. <3

Avsnitt 8

Dagens avsnitt är ett samtal med fantastiska Fia Davidsson! Hon har arbetat med hästunderstödd terapi i över tio år och hjälpt mängder av ungdomar att må bättre genom sin breda kompetens och erfarenhet. Ett spännande avsnitt med många aha-upplevelser kopplat till hur hästar hjälper oss att må bättre blandat med egna berättelser kring hur vi har pratat med hästar bortom ord med häpnadsväckande resultat. <3

Avsnitt 9

Välkomna till ett samtal med underbara Monika Morling! Emma & Monika träffades för första gången hösten 2018 där hon var en av NLP-tränarna på utbildningen Emma gick. Häng med in i NLPs värld där det pratas om strategier, egna exempel och konkreta tips på hur du kan applicera NLP i ditt liv för att ta dig till nästa nivå!