Det är med glädje jag nu kan presentera mitt nya koncept- guldungdom! 💛 Konceptet är riktat till tjejer mellan 12-20 år med stress, ångest eller som vill stärka sin självkänsla. Under en tremånadersperiod ses vi både enskilt och i grupp med fokus på inre utveckling och att samtidigt ha kul på vägen. De gemensamma gruppträffarna utgår från Trygg Coachings kontor på Övre vägen 18 i Svärtinge medan de individuella sessionerna kan genomföras antingen fysiskt eller digitalt. Fokus ligger på det önskade läget du vill uppnå och att stärka inifrån och ut. 


Konceptet är en kraftfull sammansättning av mental träning, NLP och hypnoscoaching. Hypnoscoaching kan sammanfattas som en kombination av coaching, NLP och mental träning i ett avslappnat tillstånd. Genom det hypnotiska tillståndet (utvecklingshypnos) upplevs ofta svaren komma direkt från det omedvetna och många beskriver tillståndet som avslappnat och behagligt. 


Detta är en möjlighet för dig som vill:

💛 Bli lugnare inombords

💛 Vara en del av en stark gemenskap

💛 Sätta mål, utmanas och ha kul på vägen

💛 Lära dig mer om dig själv

💛 Utvecklas inifrån och ut

Du får:

⭐️ En individuell hypnoscoachingsession varje månad (2 timmar per session).

⭐️ Mental träning i grupp (1 timme per tillfälle i februari, mars och april).

⭐️ Tillgång till en messengergrupp med alla guldungdomar. I denna är det fokus på reflektion, lärdomar och all form av utveckling. Dela med dig av processen mot ditt mål, ställ frågor till mig och inspireras av varandra.

⭐️ Reflektionshäfte

⭐️ En hejarklack som alltid peppar dig <3


Du investerar:

💛 4000 kr inklusive moms (Totalt värde 6000 kr)

💛 Din tid och utveckling


Ett steg närmare att vara guldungdom i Trygg Coaching

⭐️ Alla mellan 12-18 år behöver målsmäns godkännanden och priset för den mentala träningen köps till separat genom en app för ca 150 kr. Guldungdom startar hösten 2023 men ansök redan nu då det är ett begränsat antal platser. Presentera dig själv och berätta varför du vill vara med genom att maila emma@tryggcoaching.se 💛 Varmt välkommen med din ansökan! Tillsammans vinner vi mentala vinster och utvecklas!