Böcker

När jag var 18 år bestämde jag mig för att leva på mina villkor och följa den väg mitt hjärta klappar för. Jag ville trampa upp min egen stig och utforska, inte följa någon annans. I denna bok delar jag med mig av mina perspektiv på livet och vilka lärdomar jag har fått från mig själv och andra kloka människor på min resa. En bok till oss alla som vill utvecklas och är beredda på tankeställare. Förord av Elene Unestål.

Den mentala träningsboken som hjälper dig att se det fina hos dig själv och livet. En bok uppbyggd med vägledande rubriker du själv får fylla i. Exempelvis "Detta är jag tacksam för", "Positiva händelser måndagar" och "Mina bästa personlighetsdrag". Bidragit till ökad självkänsla och mer positivt tänkande hos många användare.


För att kunna drömma stort gäller det att våga tänka stort. Jag berättar i denna bok om min resa från osäkerhet, rädsla och ångest till lugn, styrka och glädje. Om kvällen som förändrade allt, prestationens värld och hur du kan uppfylla dina drömmar genom att tänka rätt. Du får ta del av mina bästa tips och strategier jag använder i min vardag för att prestera bättre och nå ännu högre. Kan jag, kan du. 

Beställ